About

Instagram : @ pasaportdecoreea

Advertisements

8 thoughts on “About

 1. Just a Donut says:

  Imi placce mult blogul pe care-l ai si munca pe care o depui pentru a-l scrie.Din cate am citit acum esti in Coreea. Am si eu totusi o curiozitate ,cum ai ajuns sa locuiesti acolo? Din cate stiu e destul de greu sa faci rost de o viza si ca student de asemenea am auzit ca trebuie sa indeplinesti anumite cerinte ,ca de exemplu sa ai cambridge-ul si altele.

  • angie1001 says:

   Buna, multumesc pentru aprecieri. Da, ai dreptate, locuiesc in Coreea de vreo 2 ani deja, insa a ajunge in Coreea nu este chiar atat de greu pe cat crezi.
   Totul depinde de scopul pentru care vrei sa locuiesti aici. Daca vii pentru studii, sunt 2 optiuni :bursa sau finantare proprie. Pentru alte scopuri, ai nevoie de mai multe lucruri. Insa in principiu daca ai sustinere financiara si poti arata asta celor de la ambasada, atunci nu este chiar atat de greu.
   Spre exemplu un prieten de-al meu a primit viza pentru a veni aici si a face o carte despre Coreea.Toata ziua calatoreste si face poze :))

 2. Anastasia says:

  Buna! Ma numesc Anastasia. Stiu ca e ciudat dar as vrea sa te intreb mai multe lucruri despre Coreea daca esti dispusa sa ma ajuti, pt ca imi doresc nespus de mult sa ajung acolo la studii. As prefera sa vorbim in privat undeva daca vrei si esti de acord. M-ar ajuta foarte mult! Si felicitari pt blog! Am mai aflat cate ceva despre tara asta minunata datorita tie. Am mai incercat sa vorbesc cu persoane aflate acolo dar nimeni nu a avut disponibilitatea sau, poate, amabilitatea sa ma ajute si le dau dreptate intr-o anumita masura pt ca nu ma cunosteau dar,totusi, astept raspunsul tau, care sper sa fie pozitiv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s